top of page

Spinning Babies ®

Doula Heide tilbyr svangerskapstrening med Spinning Babies®, en enkel tilnærming til normal fødsel som legger vekt på babyens optimale plass i bekkenet ditt. Så la oss gi babyen plass! 

Hun er den første personen i Norge som er sertifisert som Spinning Babies ® Parent Educator og bistår foreldre med å støtte deres egen fødselsprosess. 

Hva er Spinning Babies ®?

Balanse – bevegelse - tyngdekraft

Spinning Babies ® er en tilnærming til fødsel som fokuserer på hvordan babyen er optimalt posisjonert gjennom fødselsprosessen. Det handler ikke om å snu babyen din, men om den naturlige rotasjonen til babyen din under fødselen og din aktive rolle som mor. Spinning Babies ® gir deg verktøyene for å balansere ut livsstilsendringer og effekten de har på kroppene våre med enkle triks du kan utføre hjemme for å optimere ditt barns posisjon.

 

Du får et 3-timerskurs der du vil bli kjent med enkle øvelser og daglige justeringer som ikke bare vil gjøre svangerskapet ditt enklere, men som også hjelper babyen din til å optimere sin vei gjennom fødselen! Heide anbefaler å begynne rundt uke 30.

Dersom du/dere ikke bor i Trondheimsregionen, anbefaler Heide en romantisk hotell helg i Trondheim, med den fødselsforberedelsen du ønsker.  

spinning%20babies%20parent%20class%20hei

Foreldrekurset Spinning Babies ® er spesielt utviklet for å lære foreldre å skjønne hva slags leie babyen befinner seg i, den optimale måten en baby trenger å flekse hodet for bevege seg gjennom bekkenet og hvordan du som forelder kan hjelpe babyen din til å komme seg ut enklere. 

En god del av kurset handler også om å øke bevissthet og tilpasse dine moderne vaner og holdninger, fra hvordan du sitter og arbeider til hvordan du kjører. 

SB logo.jpg
Image by Kelly Sikkema

Hvorfor Spinning Babies ®?

Som en erfaren doula liker Heide å møte mødre og familier som planlegger og forbereder seg til rollen som foreldre. Med Spinning Babies ® har Heide endelig funnet verktøyene enhver forelder kan bruke for å oppnå en enkel og behagelig fødsel. 

Dette er ikke nok et ordinært fødselskurs. Foreldrekurset Spinning Babies ® viser deg hva du kan gjøre for å øke sjansene for en enklere fødsel. Du vil lære mye om deg selv, kroppen din og hvilke teknikker for å arbeide i fødselen med balansen i kroppen, bevegelser som åpner opp og tyngdekraften som hjelper dere. Mange av øvelsene er enkle å gjennomføre i hverdagen og kan utføres på egenhånd mens andre kan kreve hjelp fra partneren, ledsageren, eller doulaen din. 

Dette kurset er et fantastisk tilskudd til de fødselsforberedende kursene du får av jordmoren eller legen din. Det vil bistå deg med å balansere og forberede kroppen din til fødsel og til å optimere babyens posisjon for en enklere, kortere fødsel. 

Trondheim, Norway – 2-Day Spinning Babies® Workshop w/ Claire Eccleston –

2021

Where dilation stalls, rotation solves! Spinning Babies® reduces unnecessary caesareans with a paradigm-shifting approach to physiological birth. Spinning Babies® goes beyond fetal positioning with our contribution to addressing all labor progress issues. Revolutionize your practice!

2day%20spinning%20babies%20trondheim_edi
bottom of page