top of page

Doula-tjenester 

Alle kvinner bør ha en positiv fødsel og Heides formål er å støtte og styrke kvinner ved å tjene deres egen visjon om hva en god fødsel innebærer. Fra svangerskapsomsorg, fødselsforberedende kurs, fødsel og barselomsorg til ammehjelp, vil Heide støtte deg og partneren din på hvert trinn av reisen deres. 

20130920_002.jpg

Hva er en Doula?

En doula er en erfaren fødselsledsager som gir emosjonell, fysisk, informativ og praktisk støtte til deg og din familie før, under og etter fødselen. En doula har ikke medisinsk ansvar.

 

Uansett om du velger å føde på sykehuset eller med hjemmefødseljordmor, kan Heides ikke-medisinske familiehjelp være den ekstra støtten du trenger for fødselen din. Fordi hvordan vi fødes er viktig. Og hvordan vi blir mor er viktig. 

 

Heides bistand er fullt tilpasset hver mor. Avgjør hvilket område du og partneren din trenger mer støtte, og la Heide veilede dere.  

Hvordan kan Heide hjelpe deg?

Heide arbeider som doula i Trondheimsregionen og tilbyr en naturlig tilnærming til svangerskap og fødsel, i tillegg til empowering  teknikker som Spinning Babies® og «belly mapping», for å bistå deg og partneren din med å forstå kroppen din, din indre styrke og rollen til babyen din under prosessen. Du vil lære å forstå, påvirke, respektere og elske kroppen din på hvert enkelt stadium av svangerskapet, fødselen, barseltiden og reisen som mor. 

Fødselsforberedende Kurs

Skreddersy det dere trenger og coaching for deg og din partner

Hva trenger partneren din å vite for å støtte deg på best mulig vis? Det kan være å forstå dine følelsesmessige behov, lese kroppssignalene dine, støtte deg under veer og virkelig være partneren din under fødselsreisen deres som foreldre. 

 

La Heides kurs i fødselsforberedelse besvare spørsmålene dine med praktiske ferdigheter, enkle instruksjoner og gi deg den økte selvtilliten som du og din partner har behov for. 

Image by Fanny Renaud
bottom of page