top of page

Din Fødekraft og Heide

2_edited.jpg

Heide Thorsen

Større komfort under svangerskap og fødsel 

Heide Thorsen inviterer deg til å få kontakt med din indre Fødekraft; din iboende evne til å føde intuitivt med kraft. Hun forstå dette begrepet etter å ha opplevd en fantastisk empowered fødsel under hennes andre fødsel med en veldig støttende jordmor. Heide har selv opplevd fødsler både på sykehus og hjemme.

Fødselen er en fantastisk opplevelse der alt skal stemme for at barnet ditt skal kunne komme verden: det rette sted, det rette øyeblikket, de rette omgivelsene og de rette menneskene i rommet sammen med deg for at dette liv skal ta sitt første pust. Som en del av din fødeopplevelse vil Heide støtte deg på hvert trinn av reisen din, akkurat som du trenger det. 

Siden 2008 har Heide vært dedikert til å hjelpe kvinner med å oppnå en god og positiv fødsel, barseltid og amming. Hun er en doula, noe som betyr at hun ledsager deg gjennom svangerskapet og fødselen der hun gir deg følelsesmessig støtte. Hun er også sertifisert som en Spinning Babies ® Parent Educator og tilbyr Spinning Babies® svangerskapskurs for mødre og foreldre som ønsker fysisk fødselsforberedelse for både mor og barn, og som vil legge til rette for et mer behagelig svangerskap og enklere fødsler. 

Heide har hatt mange ulike erfaringer når det kommer til fødsler og har støttet flere enn 100 familier på denne reisen, både hjemme og på sykehuset. Doula Heide kan også bistå deg med forberedelse til amming og støtte deg underveis. 

Hvert svangerskap er unikt, og noen ganger kan foreldre trenge eller ønske ekstra følelsesmessig støtte. Rollen hun har i hvert svangerskap er ulik og avhenger av avtalen med foreldrene. Målet er imidlertid alltid det samme; å hjelpe kvinner til å få en trygg, uforglemmelig og kraftfull fødeopplevelse. 

 

I tillegg til mental fødselsforberedelse, kan Heide også gi deg de nødvendige teknikkene til å bygge sterk mor-barn-helse, gi individuell støtte til ammereisen og hvordan du kan gi barnet ditt den beste starten på livet. 

 

Uansett hva slags hjelp du ønsker, er Heides hovedmål å gi deg den nødvendige støtten du trenger for å være deg selv.

bottom of page